Online werken

In deze tijd van Corona bieden wij ook ONLINE therapiesessies aan, middels beeldbellen. Dat dit ook goed werkt is reeds aangetoond. Wij hebben hiervoor diverse webinars gevolgd, zodat wij ook ONLINE professioneel kunnen werken.

Two4two biedt dus ook de mogelijkheid om jullie als stel met behulp van online relatietherapie en -coaching te ondersteunen. Wij kunnen ons voorstellen dat jullie niet alleen willen ervaren of jullie een klik ervaren, maar ook dat jullie willen ervaren hoe ONLINE relatiegesprekken voeren voor jullie is. Wij bieden jullie daarom de eerste ONLINE sessie inclusief het intake- en kennismakingsgesprek tegen gereduceerd tarief aan. Wij rekenen 50% van het gebruikelijke tarief voor een sessie van 60 minuten, en voor deze intake en eerste sessie hoeven jullie ook geen BTW te betalen.

Hoe werkt het ONLINE?

ONLINE INTAKE & EERSTE SESSIE werkt als volgt:

  • Maak € 50,- over via onderstaande Ideal-button:
  • Stuur de contactgegevens (de voor- en achternamen, de telefoonnummers en mailadressen) en eventueel aanvullende zaken die je alvast kwijt wilt per mail naar info@two4two.nl.Als alternatief kun je dit ook via WhatsApp naar ons sturen:
  • Wij nemen dan contact met jullie op om tot de eerste afspraak te komen, zodat deze goed past in jullie agenda’s. We streven ernaar dat deze afspraak binnen 2 weken nadat wij de gegevens hebben ontvangen plaatsvindt. We gaan dan dus beeldbellen.
  • Voorafgaand aan het eerste gesprek sturen wij per mail extra informatie toe over wat er anders gaat bij het ONLINE werken, zodat jullie hier in de sessies al mee vertrouwd zijn.

De intake/kennismaking duurt maximaal 30 minuten, en we gaan dan na een kleine pauze van 5 minuten gelijk door in de eerste sessie van de relatietherapie/coaching. Dit duurt maximaal 45 minuten.

Na dit eerste gesprek zullen we met elkaar op maat verdere afspraken maken, dat wijst zich vanzelf.

In het geval er geen klik is in de kennismaking of er is sprake van een contra indicatie voor het geven van therapie, dan storten wij natuurlijk het hele bedrag retour.

Tot slot:

Jullie gegevens zijn vertrouwelijk en worden behandeld volgens de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens.