1on1 / individuele coaching voor vrouwen met Marielle

Ik coach vrouwen, omdat ik het leuk vind om met vrouwen te werken. Ik heb zelf geen zus (ik kom uit een gezin met 3 broers) en ik geniet van het gevoel van ‘zusters’ zijn met vrouwen. Ik ben gecertificeerd op het ACC nivo bij de ICF (de Internationale Coach Federatie) als coach.  Ik noem mijzelf een bewustzijnscoach, ik ben ook als zodanig opgeleid. Ik werk expliciet met en aan bewustzijn en -wording,  ik werk holistisch (we zijn veel meer dan alleen mind, toch?)

Als je coaching met mij overweegt, dan stuur ik je vooraf een vragenlijst die je al behoorlijk aan het denken zal zetten. Ik bied de intake aan tegen een gereduceerd tarief; en als je na de intake voor mij kiest, is de intake zelfs gratis. In de intake leer ik jou beter kennen (en jij mij), en steun ik je om (al) je doelen helder te krijgen en te formuleren. Dat gesprek duurt ongeveer 1 uur.

Een coachingstraject na intake bestaat uit 6 sessies van telkens ook 1 uur (een sessie kan soms korter duren en soms ook wel wat langer). Je verbindt je dus voor minimaal 6x coaching (na de intake)

Over het algemeen heb je iedere twee weken een sessie, dus de doorlooptijd van een coachingstraject, inclusief intake is ongeveer 4 maanden. In die tijd zul je echt veel veranderingen in jezelf en in je leven gaan bereiken!!

Mijn tarief als coach is €105,- per sessie voor particuliere klanten, het zakelijk tarief is €135,- per sessie. Als je na de intake kiest voor coaching met mij dan is de intake kosteloos. Gebruikelijk is dat de totaalfactuur voor 6 sessies voorafgaand aan de start van het traject wordt voldaan. Mocht je als particulier liever na iedere sessie een factuur en een betaalverzoek toegezonden krijgen, geef dat dan svp in de intake aan. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Worstel je met jezelf? Met vragen op het gebied van relaties en relateren? Wil jij echt verder komen met jezelf? Wil jij ervaren wat deze manier van coaching, bewustzijnscoaching door mij, jou kan brengen, stuur me een berichtje, en we plannen de intake.

Ik stuur je mijn vragenlijst toe, jij gaat vast aan de slag met jezelf en de vragen, en we spreken elkaar nader aan de hand van de door jou teruggestuurde lijst.

Ik bied sessies ook ONLINE aan, maar je bent meer dan welkom in mijn praktijkruimte aan de Muntslag 57 te Houten.