Wie zijn wij

Paul van Aubel

Zo kom je met mensen in contact als ze nog openstaan voor relatieverbetering

Als gecertificeerd mediator begeleidde ik al bijna tien jaar stellen bij hun scheiding. Daarbij ligt de focus op het creëren van een situatie waarin ouders een nieuwe vorm van communicatie vinden met het oog op hun gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de kinderen. Vaak kreeg ik te horen dat de gescheiden stellen die andere manier van communiceren graag eerder hadden willen leren, misschien was het dan niet zo ver gekomen. Dat was de drijfveer om mij te gaan richten op relatietherapie. Zo kom je met mensen in contact als ze nog openstaan voor relatieverbetering. EFT vormt een logische stap in het verlengde van mijn praktijk als mediator.

Mariëlle Ruiters

Mensen laten groeien en naar elkaar toe laten groeien is mijn passie

Ik ben afgestudeerd in communicatiewetenschappen na een propedeuse psychologie. Ik heb bij diverse organisaties gewerkt op het gebied van werk gerichte coaching. Daarbij ging het om het begeleiden en ondersteunen van de persoonlijke ontwikkeling van mensen op hun werkplek of op weg naar (ander) werk. Mijn aanvullende opleiding tot EFT-relatietherapeut ligt in het verlengde van die ervaring.  Ik heb een aantal jaren geleden de opleiding tot mediator afgerond. Sinds 2018 ben ik ook gecertificeerd coach. Mensen laten groeien en naar elkaar toe laten groeien is mijn passie. Sinds 2020 heb ik naast de relatietherapie via two4two ook een eigen praktijk waarin ik in een 1 op 1 setting (bewustzijns)coaching aanbied. Ik richt me daarbij op vrouwen; en relaties en relateren. Klik hier voor meer informatie

two4two

Wij vormen niet alleen een team als relatietherapeuten maar zijn ook privé partners. Wij zijn geboeid door het onderwerp relaties en hebben op dat gebied diverse opleidingen gevolgd, zoals Bewustzijnscoaching, Oplossingericht Coachen, Transactionele Analyse en Neurolinguïstisch Programmeren (NLP), Mediation en diverse specialistische vervolgtrainingen in de Emotionally Focused Therapy. Wij werken vanuit de principes van Geweldloze Communicatie. Dit model helpt mensen om de kwaliteit van hun leven in eigen hand te nemen en een andere vorm van communicatie mogelijk te maken. Met two4two brengen we onze specialiteiten op het gebied van relaties bij elkaar, om stellen te ondersteunen.