Relatiecursus

Naast de relatietherapie heeft Two4two nog een aanbod: een onderhoudsprogramma om jullie relatie een positieve boost te geven. In één weekend geven wij stellen de kans om onder begeleiding van ons aandacht te besteden aan elkaar én aan de relatie.

de Houd me Vast – Relatiecursus

Een waardevolle impuls om je relatie te onderhouden

Ook als jullie relatie redelijk tot goed loopt is het belangrijk om de relatie de aandacht te geven die het verdient. Mensen besteden veel tijd aan werk, kinderen, hobby’s of vrienden maar hoeveel tijd reserveren we eigenlijk voor onze meest nabije relatie?

Deze cursus is geen relatietherapie maar is voor paren die hun relatie willen verbeteren. Niet bedoeld voor paren in een heftige relatiecrisis, of bij problemen met huiselijk geweld of een verslavingsprobleem.

Dit programma is voor stellen die weten dat er meer in de relatie zit, dat er zeker verbeterpunten zijn in de relatie zijn of dat je met elkaar wilt reflecteren op hoe de relatie er voor staat. Tijdens dit weekend zullen wij jullie door het programma leiden. We werken met videomateriaal, oefeningen en opdrachten. Hoewel het een training is met meerdere stellen is het de bedoeling dat jullie als partners samen met elkaar aan de slag gaan. Er zijn dus geen groepsopdrachten, wel af en toe een terugkoppelings-moment van de ervaringen met zijn allen.

Wanneer?

De relatiecursus staat nog niet gepland voor 2023.

Waar?

Een mooie locatie in Maastricht (Zuid Limburg)

De relatiecursus wordt deze keer gehouden in Maastricht: de Titanenhof 15. Deze prachtige plek ligt aan de rand van Maastricht, je wandelt zo België in. De locatie biedt de mogelijkheid om binnen of buiten in tweetallen uiteen te gaan. In dit weekend zijn wij de enige gebruikers van de Titanenhof 15. Indien gewenst geven we je graag verblijfstips en reisinformatie, mochten jullie er een gezellig en zinvol ‘Weekendje Maastricht’ van willen maken.

Kosten

De relatiecursus kost € 295 per persoon, dat is € 590 per stel. Dit is inclusief al het cursusmateriaal, uitgebreide lunches, snacks en koffie/thee.

Kortingsregeling

Voor huidige of voormalige klanten van Two4two geldt een korting van 10% op de cursusprijs van € 590,00.

Voor huidige of voormalige klanten van Two4two die een ander stel naar deze relatiecursus verwijzen en dat stel besluit inderdaad mee te gaan doen, willen wij de keus geven uit een gratis sessie van één uur dan wel een relatiegeschenk als dank voor de verwijzing.

Aanmelden/Informatie

Laat het ons  weten als je vragen hebt en/of mee wilt doen. Stuur een mailtje naar info@two4two.nl. Wij nemen dan altijd contact met je/jullie op.

Met ieder stel hebben wij sowieso voor de start een (online) gesprek zodat niet alleen vragen en verwachtingen met elkaar zijn doorgesproken, maar ook dat wij op voorhand jullie en thema’s die spelen in jullie relatie kennen. Hierdoor kunnen we een nog veiligere setting voor jullie creëren in het weekend.