We zijn blij met de verkregen inzichten in onszelf en de ander, met alle adviezen en met de spiegels die ons voorgehouden zijn

Wij hadden al geruime tijd problemen in onze relatie door miscommunicatie en verkeerd reageren op elkaar. Dit leidde soms tot aanvaringen en een gespannen sfeer. We besloten uiteindelijk om in relatietherapie te gaan. Vanaf het begin van de gesprekken met Two4Two hadden we overigens het vaste voornemen om eruit te komen en met elkaar als partners verder te gaan. Het zou hard werken worden; dat wisten we allebei.

We zijn nu 8 maanden verder en onlangs gestopt met de sessies. We zijn blij met de verkregen inzichten in onszelf en de ander, met alle adviezen en met de spiegels die ons voorgehouden zijn. Het is tussen ons veel hechter geworden en veel meer ontspannen. We weten nu wat er nodig is om onze relatie open en liefdevol te houden. Het is fijn om te weten dat we altijd terug kunnen komen voor één of meerdere gesprekken als we daar behoefte aan hebben.

Wij vinden Paul en Mariëlle heel professioneel en zeer betrokken; we hebben ons altijd veilig en gehoord gevoeld. Ook héél prettig om met z’n vieren te praten; wij vonden dat vanaf de start meer “gelijkwaardig” en minder therapeutisch overkomen. Heel belangrijk om op zo’n goede manier aan je meest belangrijke relatie te werken!