Ze hebben ons laten inzien waar ons probleem zat.

Wij stonden op het punt op de handdoek in de ring te gooien wat betreft onze relatie. Maar het welzijn van onze kinderen stond voorop en als laatste redmiddel hebben we de hulp van Paul en Mariëlle ingeroepen. Het feit dat er een man en een vrouw als therapeut aanwezig waren, gaf voor ons de doorslag om voor hen te kiezen. Ook het feit dat we snel terecht konden was plezierig, want het probleem is vaak dat je te laat voor een therapeut gaat. ”Alsof anderen ons probleem kunnen oplossen”
Ons probleem hebben ze natuurlijk niet opgelost, want dat moet jezelf doen, maar ze hebben ons wel laten inzien waar ons probleem zat. En dat was voor zowel mijn man als voor mij een ”eye-opener”. Door begrip te tonen voor elkaars situatie en te kijken waar en hoe de communicatie moest lopen, hebben we de negatieve spiraal kunnen omkeren in een positieve.
De huiselijke sfeer en de prettige manier van communiceren van Paul en Mariëlle heeft ons in staat gesteld om op een andere manier naar onze relatie te kijken. Wat ons betreft een aanrader als je weer voor je relatie wilt gaan.