Het voelde gelijk goed: veilig, openhartig, onpartijdig.

Toen we relatietherapie op internet hebben opgezocht was het, ondanks dat we altijd gek op elkaar zijn geweest, grijpen naar de laatste strohalm om onze relatie in stand te houden. Het vertrouwen in elkaar was zoek. Toen wij de “two4two” website vonden was de bijzondere formule van twee relatiecoaches, man en vrouw, en de positieve reacties op de site, wat ons beide erg aansprak. Het vrijblijvende kennismakende gesprek maakte het drempel ook nog eens lager om die hulp in te schakelen. Het voelde gelijk goed: veilig, openhartig, onpartijdig.

Niet-confrontationele manier

Paul en Mariëlle hebben ons in een niet-confrontationele manier gedwongen, om naar elkaar te luisteren, en om zelfs de kleinste dingetjes die soms niet belangrijk lijken, wel te bespreken.

We kwamen zo erachter dat een aantal verkeerde aannames over elkaar werden gemaakt. Ieder mens heeft zijn eigen handleiding. Paul en Mariëlle hebben ons op het juiste pad geholpen, doordat we met hun hulp, nu meer begrip voor elkaar hebben, en rekening houden met elkaars handleiding.